Schouderbrace Push Med Fixatie Zonder Nekbelasting

 58,00 Incl. BTW

Stabilisatie van het schoudergewricht met de Push med Schouderbrace is een effectieve schouderfixatie zonder nekbelasting.
De Push med Schouderbrace bestaat uit drie onderdelen: rompband, bovenarmlus en polslus.
Posities van de Push med Schouderbrace kunnen met klittenband zo worden ingesteld en gefixeerd dat de arm optimaal wordt ondersteund.
Aantrekken van de brace kan gemakkelijk door de patiënt zelf worden uitgevoerd.
Indicaties liggen in het gebied van het sleutelbeen, de bovenarm en het schoudergewricht. Contra indicaties voor deze brace zijn niet bekend.
Bij te strak aantrekken kunnen stuwingklachten ontstaan.

Schouderbrace Push Med Fixatie Zonder Nekbelasting  58,00 Incl. BTW

Algemene informatie over de Push med Schouderbrace:

Het gebruik van het zachte zogenaamde Sympress materiaal geeft veel comfort. Aandoeningen die voor de Push med Schouderbrace in aanmerking komen zijn: sleutelbeenfracturen, status na een (sub)luxatie van het schoudergewricht, (sub)luxatie en rotatielaesies sleutelbeengewrichten (AC- en SC gewricht), opperarmhalsfractuur (subcapitale humerusfractuur), status na schouderoperaties (Neer plastiek, hemischouderprothese, delta totale schouderprothese, endoscopische acromioplastie, rotatorcuff ok, bursa resectie, etc.), restverschijnselen en immobilisatie na een hersenbloeding of herseninfarct (CVA).

Kenmerken van de Push med Schouderbrace:

Kleur: grijs Links en rechts te gebuiken De polslus kan over een afstand van 25 cm verschoven worden voor de juiste positionering van de pols Een polslus is huidvriendelijk bekleed met Sympress Zowel de rompband als de hieraan verbonden bovenarmlus en de polslus worden met klittenband gesloten

Introductievideo van de Push med Schouderbrace:

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, ,

Omvang borst: Geen selectie

, ,

Video: Geen selectie