Aanbieding!

Rolastretcher

 109,00 Incl. BTW

-16%

Voor chronische lage rugklachten, rsi en stress. Combinatie van masseren, rekken en mobiliseren. Borstwervelkolom moet minstens 5º kunnen strekken. Invloed met name op de bovenrug (borstwervelkolom). Geschikt voor versterkte kyfose.

Op voorraad

Rolastretcher  129,00  109,00 Incl. BTW

Gebruiksaanwijzing Rolastretcher:

Dagelijks 15 tot 20 minuten op de Rolastretcher gaan liggen. Begin de de eerste dagen langzaam met 2 x 5 tot 10 minuten. In het begin voelt de stretcher enigszins hard en onwennig aan. Na een paar sessies ontstaat gewenning.

1) Ga langzaam en zo vloeiend mogelijk op de stretcher liggen. En wel zo dat de wervelkolom recht ligt en in het midden van de stretcher.
2) Leg een kussentje onder uw hoofd en trek uw knieën op. Adem rustig uit en probeer u zo goed mogelijk te ontspannen. Let erop dat u niet in slaap valt!!
3) Bij de eerste keren: kom na 5 minuten overeind door zijwaarts van de stretcher te ´rollen´.
4) Bent u na een paar dagen gewend aan het gebruik van de stretcher, dan kunt u er volledig op gaan liggen. De strekking van uw rug over de bolling van de stretcher wordt dan groter. Dit kunt u dagelijks, 1 of 2 x per dag, 15 tot 20 minuten doen.

Bij chronische aandoeningen als een hernia, scoliose, Scheuermann en Bechterew, kan het gebruik van de stretcher verlichting bieden. Gebruik de stretcher bij dergelijke ziektebeelden uitsluitend in overleg met uw therapeut of arts. Als u aan elkaar gegroeide wervels (zgn. blokwervels) of osteoporose heeft of zwanger bent is het ook verstandig om uw therapeut of arts te raadplegen.

Kenmerken van de Rolastretcher:

  • Materiaal: Beukenhout
  • Voorzien van 20 rollers
  • Garantie: 5 jaar
  • Afmetingen: 60 (L) x 25 (B) x 11 (H) cm

Andere rug- en nekstretcher varianten zijn als volgt

  • Backstretcher
  • Rolastretcher
  • Giant Rolastretcher
  • Neckstretcher

Kijk anders ook op onze backstretcher overzicht pagina

Tractie apparatuur

Voor een compleetoverzicht van andere tractie en mobilisatie apparaten van premed kunt u hier kijken.