Rugbrace Push Med

Algemene informatie over de Push med Rugbrace

De Push med Rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom en laag thoracaal waardoor pijnklachten verminderen.
Door het aanspannen van de elastische banden wordt compressie geboden waardoor de ondersteuning door de toegepaste metalen verstevigingelementen wordt versterkt.
De compressie is naar eigen voorkeur eenvoudig in te stellen. De verstevigingelementen zijn individueel aanpasbaar.De brace is door zijn vormgeving en materiaalkeuze comfortabel te dragen bij staande of zittende activiteiten. Thuis maar ook in de werkomgeving.
De anatomische pasvorm is afgestemd op zowel mannen als vrouwen en garandeert een goed positiebehoud.Door de goede aansluiting aan het lichaam wordt de brace onopgemerkt onder de kleding gedragen.
Het speciaal geselecteerde materiaal, Sympress genaamd, is dun, comfortabel en goed ademend bij transpiratie. Sympress is vervaardigd van Lycra (buitenzijde) en Meryl (binnenzijde) i.c.m. foam en siliconen stripjes voor een betere huidverkleving.
Sympress met microvezels geeft een betere huidverkleving en compressie en voelt erg zacht aan met tevens een betere klimaatcontrole (lucht- en vochtdoorlatend).
De rugrbace van Push is geschikt om te dragen bij artrose klachten in de rug. Via onderstaande pagina krijgt u meer informatie over artrose klachten en de daarvoor geschikte rugbraces.

Sympress™ Technologie

De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push med Rugbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

Indicaties:

  • Spondylolyse
  • Spondylolisthesis
  • Lumbale artrose
  • Discopathie
  • Osteoporotische lumbale impressiefractuur
  • Postoperatieve behandeling

Kenmerken van de Push med Rugbrace

Brace hoogte: voor 16 cm; achter 35 cm
Kleur: Lichtgrijs
Materiaal: binnenzijde elastische zachte Meryl (obergine kleurig)
Materiaal: buitenzijde elastische, vormaanpasbare Lycra (lichtgrijs).

Maten

maat omvang
1 65-75 cm
2 75-85 cm
3 85-97 cm
4 97-110 cm
5 110-125 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rugbrace Push Med” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *