Rugbrace Push Med

 257,95 Incl. BTW

Verbetert de houding van de lenden-wervelkolom. Spannen van de elastische banden geeft compressie. Heeft metalen baleinen (individueel aanpasbaar en uitneembaar). Comfortabel draagbaar bij staan en zitten. Anatomische pasvorm afgestemd op mannen en vrouwen. Onopgemerkt onder de kleding te dragen. Sympress: extra zacht, goed ademend, min. dikte.

Voeg te aan winkelwagen

Rugbrace Push Med  257,95 Incl. BTW

Algemene informatie over de Push med Rugbrace

De Push med Rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom en laag thoracaal waardoor pijnklachten verminderen.
Door het aanspannen van de elastische banden wordt compressie geboden waardoor de ondersteuning door de toegepaste metalen verstevigingelementen wordt versterkt.
De compressie is naar eigen voorkeur eenvoudig in te stellen. De verstevigingelementen zijn individueel aanpasbaar.
De brace is door zijn vormgeving en materiaalkeuze comfortabel te dragen bij staande of zittende activiteiten. Thuis maar ook in de werkomgeving.
De anatomische pasvorm is afgestemd op zowel mannen als vrouwen en garandeert een goed positiebehoud.
Door de goede aansluiting aan het lichaam wordt de brace onopgemerkt onder de kleding gedragen.
Het speciaal geselecteerde materiaal, Sympress genaamd, is dun, comfortabel en goed ademend bij transpiratie. Sympress is vervaardigd van Lycra (buitenzijde) en Meryl (binnenzijde) i.c.m. foam en siliconen stripjes voor een betere huidverkleving.
Sympress met microvezels geeft een betere huidverkleving en compressie en voelt erg zacht aan met tevens een betere klimaatcontrole (lucht- en vochtdoorlatend).

De rugrbace van Push is geschikt om te dragen bij artrose klachten in de rug. Via onderstaande pagina krijgt u meer informatie over artrose klachten en de daarvoor geschikte rugbraces.

Artrose in de rug

Kenmerken van de Push med Rugbrace

Brace hoogte: voor 16 cm; achter 35 cm.
Kleur: Lichtgrijs.
Materiaal: binnenzijde elastische zachte Meryl (obergine kleurig).
Materiaal: buitenzijde elastische, vormaanpasbare Lycra (lichtgrijs).

Instructievideo van de Push med Rugbrace