Rugbrace LumboTrain Men

 156,45 Incl. BTW

Bij acute en chronische lage rugklachten laat de LumboTrain rugbrace met frictiepelotte (massage met drukkussen) de gespannen spieren ontspannen.

Rugbrace LumboTrain Men  156,45 Incl. BTW

Algemene informatie over de LumboTrain

Spit (acute lumbago) of chronische lage rugklachen (a-specifieke lumbosacrale klachten) worden effectief ondersteund met de LumboTrain. Daarnaast ondervindt de lage rug een massage effect van de verstelbare driehoekige frictiepelotte. Comfortabel, goed ademend bracemateriaal heeft naast een massage effect ook een goed stabiliserende functie. Stimulerende prikkels (proprioceptieve prikkels) die door de LumboTrain aan spieren worden gegeven, zorgen voor een grotere activiteit van buik- en rugspieren. Met andere woorden, de spieren worden actiever door het dragen van een LumboTrain. De spierversterkende effecten zorgen ervoor dat een rugbrace als de LumboTrain geen spierverslappend effect geeft, maar juist het omgekeerde. Het is mogelijk dat een spieractiverend effect bijdraagt aan het verminderen van de rugklacht. Indicaties: acute en chronische lage rugklachten (a-specifieke lage rugklachten; disectomie, radiculare klachten, h.n.p., pseudo-radicualire klachten, lumbago, spondylosis, spondylartrosis), status na operatieve ingrepen (o.a. micro disectomie), status na rugblessures.

Kenmerken van de LumboTrain

Het huidvriendelijke en ademende materiaal past zich goed aan de lage rugvorm aan Aan weerszijden van de LumboTrain bevinden zich siliconen stroken voor een goede pasvorm. Deze stroken zorgen er ook voor dat de LumboTrain niet verschuift

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , ,

Omvang bekken: Geen selectie

, , , ,