Aanbieding!

Rugbrace LordoLoc

 71,36 101,95 Incl. BTW

-30%

Als stabiliserende rugbrace, die weinig ruimte inneemt, is de LordoLoc de ideale oplossing bij acute en chronische lage rugklachten.

Rugbrace LordoLoc  71,36 101,95 Incl. BTW

Algemene informatie over de LordoLoc:

De ingebouwde baleinen, die de vorm van de lage rug volgen en het elastisch gebreide materiaal zorgen bij de LordoLoc rugbandage voor meer spieractiviteit, steun en ontlasting van de wervelkolom (wervels en tussenwervelschijven).

Een LordoLoc rugbrace kan gemakkelijk onder de kleding worden gedragen.

De mate van druk op het bovenste deel van de lendenwervelkolom kan door de spanbanden worden ingesteld, waardoor de lendenholling (lordose) goed wordt ondersteund en de wervelkolom beter stabiliseert, doordat de wervelgewrichtjes beter in elkaar schuiven (close packed position).

Door druk (compressie) van de LordoLoc geven de spieren een tegenactie, waardoor er meer activiteit in de rugspieren ontstaat, dan wanneer de bandage niet gedragen wordt.

Indicaties: Acute lage rugklachten (Lumbago), Tussenwervelschijf afwijkingen (hernia, bulging disc), zenuwprikkelingen (ischialgie, radiculair syndroom, pseudo radiculair syndroom), chronische lage rugklachten (spondylartrosis, spondylosis), status na operatieve ingrepen (micro disectomie) en na ongevallen.

 

Kenmerken van de LordoLoc:

Vier baleinen zijn geïntegreerd in de LordoLoc rugbrace en zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze individueel aanpasbaar zijn

Via klittenbandsluiting wordt de LordoLoc aangetrokken

Twee insteek lussen voor de handen maken het aantrekken van de, over elkaar geslagen delen, van de LordoLoc gemakkelijk

LordoLoc heeft een hoog draagcomfort

Het materiaal waarvan de LordoLoc, is goed ademend en huidvriendelijk.

De spanbanden van de LordoLoc bevinden zich aan de bovenzijde van de LordoLoc.