Aanbieding!

Rugbrace EvoTec-100 met foam-rugpelotte

 76,61 109,45 Incl. BTW

-30%

De EvoTec rugbrace is vervaardigd van hoog consistent elastisch materiaal. Door compressie ontstaat een grotere spieractiviteit wat uiteindelijk leidt tot spierkrachttoename en ontlasting van de lage rug. De brace is gemaakt met een stikloze naadtechniek en heeft een perfecte anatomische pasvorm. Voorzien van verstevigde baleinen. Een extra lendenpelotte zorgt voor warmte en draagcomfort. Gemakkelijke aantrektechniek met handschoentechniek. Velcrospots voorkomen dat de spanbanden bij het aantrekken direct meespannen. Twee spanbanden ondersteunen de lendenholling (lordose) waardoor meer stabiliteit wordt opgebouwd. De richting van de lordoseondersteuning is instelbaar..

Rugbrace EvoTec-100 met foam-rugpelotte  76,61 109,45 Incl. BTW

Algemene informatie:

De EvoTec is een zeer comfortabele en rugondersteunende brace, die met de handschoenaantrektechniek bijzonder gemakkelijk is aan de trekken.
Door de speciale anatomische pasvorm en de stikloze naadtechniek wordt voorkomen dat er oncomfortabele frictie ontstaat.
De EvoTec is gemaakt van een hoog consistent elastisch materiaal dat voor 50% meer compressie zorgt dan de conventionele rugbraces/-bandages.
Een extra lendenpolotte van comfortabel zacht bekleed foam verhoogd het draagcomfort en zorgt voor warmte.
De wijd verspreide gedachte dat een rugbrace tot spierkrachtverlies leidt is onjuist. Door compressie geven de spieren een tegenreactie en worden actiever binnen de bandage dan zonder brace. Dit kan tot 3% spierkrachtversterking leiden.

Kenmerken:

Kleur: grijs/lichtblauw.
Rugpand hoogte: 26 cm.
Buikpand hoogte: 17 cm.

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , , , ,

Omvang bekken: Geen selectie

, , , , , ,