Aanbieding!

Rugbrace Cellacare Clavicula Classic

 20,77 Incl. BTW

-30%

Sleutelbeenbandage Cellacare Clavicula Classic is een rugbrace voor het behandelen van clavicula fracturen door bewegingsbeperking en extensie. Deze sleutelbeenbrace werkt volgens het klassieke rugzakverband. De Clavicula Classic trekt de schouders naar achteren en houdt hierdoor de claviculafractuur samen of voor ondersteuning van de houding.

Rugbrace Cellacare Clavicula Classic  29,66  20,77 Incl. BTW

Algemene informatie over de Cellacare Clavicula Classic brace

Sleutelbeenbandage Cellacare Clavicula Classic is een rugbrace voor het behandelen van clavicula fracturen door bewegingsbeperking en extensie.

Deze sleutelbeenbrace werkt volgens het klassieke rugzakverband. De Clavicula Classic trekt de schouders naar achteren en houdt hierdoor de claviculafractuur samen of voor ondersteuning van de houding.

De rugbrace is eenvoudig en snel aan te leggen doormiddel van de twee individueel verstelbare klittenbandsluitingen aan de achterkant. De lengte van de schouderbanden kan door op maat knippen worden aangepast

De Cellacare Claviculabrace is huidvriendelijk en gemaakt van ademend materiaal voor passend temperatuur- en vochtigheidsmanagement. De brace is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal.

Kenmerken van de Sleutelbeenbandage Cellacare Clavicula

Leverbaar in 2 maten.

Gemaakt van ademend materiaal voor passend temperatuur- en vochtigheidsmanagement.

Wasinstructie: Cellacare Clavicula Classis is wasbaar op 30 gr C. Voordat je de brace gaat wassen is het wel belangrijk dat je de klittenbandsluiting sluit. De brace kan niet in de droger.

 

Maattabel

Extra informatie

Maat: Geen selectie

,

Omvang borst: Geen selectie

,