Rollator Alevo Country Lichtgewicht Porsche Design

>> Klik hier << en ga naar het hoofdproduct om andere varianten van dit hoofdproduct te kiezen.

Algemene kenmerken van een Alevo Country Rollator

 

Voor wandelingen in de natuur is de ALEVO COUNTRY de perfecte rollator. Deze opvouwbare off-road rollator is ideaal voor heerlijke wandelingen buiten. Uitgerust met profiel banden, geeft de Alevo Country stabiliteit en ondersteuning op onverharde en oneffen oppervlakken zoals bospaden en over klinkers. Dankzij de moderne aluminium constructie weegt deze elegante lichtgewicht rollator slechts 7 kg (zonder rugsteun en tas).

De ALEVO COUNTRY is veilig, comfortabel en luxe. De zachte gepolsterde zitting maakt het zitten nog comfortabeler, terwijl de brede in hoogte verstelbare comfortabele rugleuning de rug ondersteunt. Deze functies nodigen echt uit tot een pauze nemen tijdens wandelingen. De afneembare boodschappentas biedt voldoende opbergruimte en kan tot 5,0 kg dragen.

De vorm en bewezen kenmerken van deze lichtgewicht rollator voldoen aan het iconische ALEVO-ontwerp. Ergonomisch gevormde handvatten, in hoogte verstelbare duwhandvatten met parkeerremmen, een dubbel kruisframe met dubbele vergrendeling, geïntegreerde remkabels, geïntegreerde reflectoren en het opvallende zilverkleurige driehoekige ontwerp zorgen voor een moderne look en bovendien stabiliteit. De ALEVO COUNTRY wordt standaard geleverd met een drempelhulp. Met één hand vanuit staande positie kan deze rollator ingeklapt worden. Opgevouwen neemt de ALEVO COUNTRY veel minder ruimte in beslag voor transport en opslag.

 

Kenmerken van een Lichtgewicht Alevo Country Rollator

 

Materiaal: aluminium

Duwhandatten (verstelbaar): 810 – 960 mm

Afmeting zitting: 445 x 220 mm

Zithoogte: 510/585 mm

Wielen: 200 x 35 mm (solid rubber)

Lichtaamslengte: 1,59 – 1,90 m

Afneembare tas (max. capaciteit 5 kg)

Remhendels voorzien van parkeerrem

Comfort rugsteun (in hoogte verstelbare)