Polsbrace GM Comfort

 48,95  45,28 Incl. BTW

De GM Comfort Brace is een brace voor de pols die makkelijk aan te trekken is. De brace heeft een enkelvoudige snelsluiting met aantrekkende veters. Met de insteekmouw gemakkelijk aan te trekken. De brace heeft extra versteviging aan zowel handpalm als handrug en is gemaakt van kunstleder. Prijskwaliteit ZEER gunstig!

Aantal 2 - 5 6 - 9 10+
Prijs  47,73  46,50  45,28
Polsbrace GM Comfort  48,95  45,28 Incl. BTW

Algemene informatie van een GM Comfort brace:

De GM Comfort Brace is een polsbrace die geschikt is voor mensen met een verminderde handkracht om de polsbandages aan te trekken. Een glij-sok of insteekmouw zorgt voor een eenvoudige positionering van de GM Comfort Brace, waarna de polsorthese met een veterfixatie met klittenbandsluiting, in plaats van straps met klittenbandsluitingen, gemakkelijk en zonder belasting wordt gesloten. Deze polsbrace is ontwikkeld om gemakkelijk aan te trekken bij een beperkte handfunctie. De polsbrace is te gebruiken bij artrose, degeneratie en instabiliteit van de pols.

Kenmerken van de GM Comfort brace:

Kleur: beige/zwart.
Materiaal: goed ademend kunstleder.
Voorzien van een zachte voering.
Verstevigd aan de handpalmzijde met een aanpasbare, aluminium, spalk (lepel) en extra baleinen aan de strekzijde van de pols.

De beste Polsbraces bij premed

Deze brace is een van onze favorieten en is te vinden bij onze selectie: “Wat is de beste Polsbrace”.

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

,

Maat: Geen selectie

, ,

Omvang pols: Geen selectie

, ,

Zijde: Geen selectie

,