Aanbieding!

Patellabrace Patellavator

 56,35 77,45 Incl. BTW

-30%

De Patellabrace van patellavator is een brace die geschikt is bij klachten aan de kniepees. De patellabrace biedt ondersteuning aan de knieklachten. Het voordeel van de patellavator is het systeem waarmee de brace kan worden ingesteld. Zowel links als rechts van het drukpunt zitten 2 koorden welke afzonderlijk instelbaar zijn. Hierdoor is de druk op de patellapees goed in te stellen.

Patellabrace Patellavator  56,35 77,45 Incl. BTW

Algemene informatie over de Patellabrace

De patellavator van Basko is een brace die geschikt is bij klachten aan de kniepees. De patellabrace biedt ondersteuning aan de knieklachten. De kniebandage wordt circulair aangelegd en de gewenste druk kan zelf worden gekozen. Het voordeel van de patellavator is het systeem waarmee de brace kan worden aangelegd. Zowel links als rechts van het drukpunt zitten 2 koorden welke afzonderlijk instelbaar zijn. Hierdoor is de druk op de patellapees goed in te stellen.

De Patellavator patellabrace wordt geadviseerd bij specifieke ziektebeelden als een kniepeesontsteking (tendinitis van het lig.patellae), een springknie (Jumpers knee) en de ziekte van Osgood-Schlatter.

Mocht u meer informatie willen lezen over de klachten van een overbelasting aan de knie klikt u dan hier.

Kenmerken van de Patellabrace van patellavator

De kniebandage is anatomisch gevormd.
Mediale en laterale druk zijn afzonderlijk instelbaar voor optimale druk op de kniepees.
Gekoppelde sluiting biedt tevens extra comfort.
De brace is gemaakt van Coolflex. Dit materiaal is zeer huidvriendelijk en luchtdoorlatend.
De kleur van de Patellavator is zwart.

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , ,