MicroFET2 Nederlandstalige software voor Dynamometer

 0,00 Incl. BTW

Speciaal voor de microfet2:

Voor de MicroFET2 is speciale, Nederlandstalige, software ontwikkeld met een overzichtelijke database, die de onderzoeker de mogelijkheid biedt voor feedback van het krachtverloop, tijdens het onderzoek met de MicroFET2 naar gemeten spierkracht.
Met een druk op een knop worden rapporten en analyses op de PC getoond.
Spierkrachtonderzoek is van toepassing bij het revalideren van patiënten met spierkrachtverlies, wat bij veel ziektebeelden voorkomt. Een MicroFET2 en de daarbij behorende MicroFET2 software ondersteunen het revalidatieproces met tussentijdse evaluatie.
Het is mogelijk om een gehele krachtcurve in de database op te slaan, zonder alleen de piekkrachten te meten.

MicroFET2 Nederlandstalige software voor Dynamometer  0,00 Incl. BTW

Informatie over de Dynamometer MicroFET2 Nederlandstalige software:

Tijdens metingen met de MicroFET2 kunnen patiënt en behandelaar de direct, real-time, feedback zien bij de opbouw van een krachtuitvoering. Na een meting kan een uitgebreide analyse worden gemaakt.
In overzichtelijke grafieken zijn de curves weergegeven om te kunnen vergelijken met voorgaande metingen met de MicroFET2 software.
Ook kunnen rapporten met de MicroFET2 software worden uitgedraaid en uitgeprint.
In de rapporten van de MicroFET2 software worden gemiddelden en piekwaarden van de linker en rechter zijde vergeleken. Een “vooruitgangsrapport” toont in één oogopslag de verschillen tussen linker en rechter zijde.

Verschillende personen, verschillende zijden en verschillende momenten kunnen met elkaar vergeleken worden.

Normwaardes van de MicroFET2 software zijn gebaseerd op protocollen met onderzoekwaarden van Andrew et al (1966), die gebaseerd zijn op geslacht, leeftijd, gewicht en dominantie van de aangedane en niet aangedane zijde en die vergeleken worden met de door de patiënt geleverde gemiddelde piekkracht en de maximaal geleverde spierkracht.

Bestaande protocollen kunnen door nieuwe protocollen in de MicroFET2 software worden ingevoerd.
Bezitters van een MicroFET2 kunnen een gratis demo-versie bij PreMed opvragen

Specificaties eisen van MicroFET2 software:

Vereiste voor computerspecificaties: 50 MB free disk space, 1 free USB port, Installation CD, USB stick (draadloze ontvanger)