Aanbieding!

Lets Go Out Rollator voor buiten

 251,16 299,00 Incl. BTW

-20%

De Lets Go Out is een elegante, comfortabele buitenrollator. De rollator neemt weinig ruimte in beslag en blijft ook in ingeklapte vorm stevig staan. Dankzij de stijlvolle, grote voorwielen en de vering in de achterwielen loopt u soepel over alle soorten oppervlakken heen.

Lets Go Out Rollator voor buiten  251,16 299,00 Incl. BTW

De Lets GO out rollator voor buiten

De Lets Go Out is een elegante, comfortabele buitenrollator. De rollator neemt weinig ruimte in beslag en blijft ook in ingeklapte vorm stevig staan. Dankzij de stijlvolle, grote, lekvrije voorwielen en de vering in de lekvrije achterwielen loopt u soepel over alle soorten oppervlakken heen. De spatborden zorgen ervoor dat uw kleding niet vuil wordt. De ergonomische rubberen handgrepen bieden een optimale grip.

Belangrijke kenmerken van een Lets Go rollator

De lets go out rollator is van het merk Trust Care. De buiten rollator is gemaakt van aluminium en is inklapbaar. De rollator is leverbaar in 2 verschillende kleuren. In de kleur Rood/Zwart of in de kleur Beige/Zilver.

Luxe zitting gemaakt van waterafstotend materiaal

Wilt u tijdens het maken van een wandeling tussentijds even uitrusten? Neemt u dan plaats op de luxe uitgevoerde kunstlederen zitting. De zitting is gemaakt van duurzaam materiaal en is waterafstotend. Het is wel belangrijk dat u wanneer u gaat zitten de rollator even op de rem zet, dit voorkomt dat de rollator outdoor van zijn plek rolt.

  • Handvatten zijn in hoogte verstelbaar: 78 cm tot 92 cm
  • Maximale gebruikersgewicht: 130 kg
  • Afstand tussen handvatten: 41 cm
  • Gewicht: 6.1 kg
  • Zitting van skyleer
  • Eenvoudig inklapbaar
  • Massief (lekvrij)

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

,