Kussen orthopedisch The Pillow Normal met badstof overtrek

 70,95 Incl. BTW

Nekrolhoogt: 13 cm (normaal tot breed geschouderd). Nekrolbreedte: 12 cm (normaal tot lange neklengten). Koudschuim met actieve tegendruk. Gebaseerd op rust en tractie. Bestaande uit drie partiële ligdelen. Uitvoering lichaamsgewicht 65 kg of >: Standaard. Uitvoering lichaamsgewicht minder dan 65 kg: Soft.

Voeg te aan winkelwagen

Kussen orthopedisch The Pillow Normal met badstof overtrek  70,95 Incl. BTW

Algemene informatie:

Het effect van The Pillow is gebaseerd op twee principes: rust en tractie. De tractie ontstaat doordat het hoofd over de rol van het kussen de halswervelkolom enigszins uitrekt.
The Pillow verschaft een geheel andere, natuurlijke slaaphouding, wat aanvankelijk gewenning vraagt. Het kan dus zijn dat men in het begin vaker wakker wordt, later echter slaapt men beter en vooral gezonder. Doorzetten is een must.
Vooral gedurende de nacht, wanneer de spieren van de hals ontspannen zijn, is voor een dergelijke tractie slechts een gering gewicht nodig.
Het kussen is wetenschappelijk onderzocht.
In de laatste decennia is veel aandacht besteed aan de behandeling van klachten als gevolg van degeneratieve veranderingen van de halswervelkolom. Dit kussen is medisch onderzocht in Nederland, Zwitserland en Duitsland.
The Pillow bestaat uit drie delen, waardoor hoofd en nek tijdens het slapen op een natuurlijke wijze worden gesteund, of men nu op de rug of op de zij ligt. De voorzijde wordt gevormd door een nekrol, die op anatomische wijze de nek ondersteunt.

Kenmerken:

Katoenen overtrek.
Polyeterschuim (koudschuim).
Afmeting: 36 x 63 x 15 cm.
Kleur sloop: Wit
Uitvoering lichaamsgewicht minder dan 65 kg: Soft.
Uitvoering lichaamsgewicht 65 kg of >: Standaard.