Aanbieding!

Kniebrace Ortho Fix

 37,25 40,50 Incl. BTW

-45%

Voor de stabiliteit heeft de ortho Fix kniebrace aan binnen- en buitenzijde scharnierspalken en vier gescheiden elastische klittenbanden aan de voor en achterzijde van de kniebrace.
De ortho Fix kniebrace geeft ondersteuning aan kniezijbandletsels, meniscusklachten en lichte kruisbandinstabiliteit.

Kniebrace Ortho Fix  37,25 40,50 Incl. BTW

Algemene informatie over de ortho Fix kniebrace:

Een uitneembare pelotte (ringkussen knieschijf) kan extra steun aan de knieschijf geven.

De lichtgewicht ortho Fix kniebrace geeft stabiliteit, compressie (druk) en comfort aan het knie- en knieschijfgewricht.

De compressie (druk) van de ortho Fix kniebrace zorgt ervoor dat eventueel vocht (oedeem) in de bloedcirculatie wordt opgenomen.

Een ortho Fix kniebrace wordt gemaakt van Lycra Spandex.

Lycra Spandex zorgt voor een goede aansluiting (huidverkleving) met de huid voor een betere afvoer van vocht uit de knieregio.

Daarnaast zorgt Lycrafleece Spandex voor warmte wanneer het koud is en voor koeling (lucht- en transpiratie doorlatend) bij warm weer.

De binnenzijde is bekleed met een vachtachtig, zacht materiaal (Lycrafleece), voor een groot draagcomfort.

De rekbaarheid van de ortho Fix kniebrace is te danken aan de Spandex bovenlaag met een goede aanpassing aan de lichaamscontouren.

Vier rekbare klittenbanden met D-ringen zorgen voor een goede fixatie, zonder nadelige gevolgen van afbinden van de bloedcirculatie.

Indicaties van de ortho Fix kniebrace: Kniezijbandletsels (rupturen lig. collaterale mediale en laterale), meniscus letsels (voor- en achterhoornleasies; bucket handle laesie), slijtage kniegewricht (gonarthrosis), reuma (reumatoïde artritis), status na kruisbandblessures (ACL, PCL; VKB, AKB) en status na knieoperaties (arthroscopie) en sportletsels.

Kenmerken van een ortho Fix kniebrace:

Materiaal: Lycra Spandex bestaat uit 3 lagen (soft Polyester fleece-huidlaag, Polyurethaan ademende binnenlaag en de Spandex buitenlaag)

Lycra past zich aan de lichaamscontouren aan

Lycra is goed ademend en (transpiratie)vocht doorlatend

4 elastische fixatiebanden met D-ringen en klittenbandsluitingen

2 aantreklussen zorgen voor het gemakkelijk aantrekken

2 scharnierspalken (aan binnen- en buitenzijde)

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , , ,

Omvang knie: Geen selectie

, , , , ,