Kniebrace Bioskin Gladiator Sport Omslagbrace

 196,95 Incl. BTW

Met Instelbare scharnierspalken, cirkelvormige banden op vier niveaus (voor en achter gescheiden) en als omslagbrace (Wrap around front closure) ontwikkeld is de BioSkin Gladiator Sport een brace die gebruikt wordt bij (voorste + achterste) kruisband-, meniscus-, kniezijbandletsels en gewrichtkapselontsteking (artritis).

Kniebrace Bioskin Gladiator Sport Omslagbrace  196,95 Incl. BTW

 

Algemene informatie overBioSkin Gladiator Sport Omslagbrace

Een BioSkin Gladiator Sport is een knieomslagbrace die gemakkelijk aanlegt aan bij knieproblemen. Ook voor ouderen is het aanleggen van een omslagbrace gemakkelijker dan een instapmodel.
Een stevige polycentrische scharnierspalk geeft extra veel steun, wanneer de stabiliteit van het kniegewricht tekort schiet na ongevallen, operaties en kraakbeendegeneratie (gonartrose).Pijn en zwelling van het gewricht worden gereguleerd met de Visco-gelring die de patella omringt.
De BioSkin Gladiator scharnieren kunnen opengeklapt worden, waarna op eenvoudige wijze buig- en strekstops kunnen worden aangebracht van 0 – 90 graden.

Kenmerken van eenBioSkin Gladiator Sport Omslagbrace

Materiaal: BioSkin Ultima 2sL-materiaal
Strek- en Buigstops in te stellen op: 0 – 15 – 30 – 60 – 90 graden
Lengte: 38 cm
Binnen de stopgrenzen kan een Range of Motion (ROM) (beschermd) bereik gerealiseerd worden.
Aan de binnenzijde zijn de scharnierspalken bekleed met een zacht rubberen ( 8 mm) polstering
De achterzijde van de BioSkin Gladiator Sport is bekleed met een zachte fleece binnenlaag (Ultima 2sLtm) voor meer comfort in de knieholte

 

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, ,

Omvang knie: Geen selectie

, ,

Video: Geen selectie