Kniebrace Bioskin Crossfire Gel

 78,95 Incl. BTW

Deze ondersteunende scharnierende kniebrace is licht van gewicht en ideaal voor mensen die herstellen van verschillende knieblessures. Door gebruik te maken van de kniebrace blijft men mobiel en actief tijdens het herstel van de blessure. Een extreem lichtgewicht en flexibel scharnier biedt meer gewrichtsstabiliteit terwijl het volledige bewegingsvrijheid biedt. De basiskous van de CrossFire Conforma Hinge heeft een siliconen pelotte rond de patella en zorgt voor compressie om zwelling te verminderen en pijnverlichting te bieden. Aan de achterzijde van de knie is het Cirrus-materiaal geplaatst zonder irriterende naden. Dit achterpaneel is in een licht gebogen positie genaaid, waardoor opeenhoping achter de knie vrijwel wordt voorkomen.

Welke maat heb ik nodig?

Kniebrace Bioskin Crossfire Gel  78,95 Incl. BTW

Wanneer draag je de CrossFire Conforma Hinge?

Als de knie een behoorlijke blessure heeft opgelopen, dan is de CrossFire Conforma Hinge de ideale oplossing. Wanneer de knie instabiel is, weet de brace de nodige stabiliteit te bieden. Bij schade aan de kniebanden, kruisbanden en/of meniscus geeft deze brace optimale steun. Met name door het gewicht van de kniebrace en het prettige draagcomfort kunnen er sneller weer activiteiten in het dagelijks leven worden opgepakt.

Voor welke klachten draag je deze kniebrace?

Je kunt de CrossFire Conforma Hinge gebruiken bij de volgende klachten:

Hoe beschermt de CrossFire Conforma Hinge de knie?

Door de flexibele scharnieren, geeft de kniebrace een optimale steun aan de geblesseerde knie. Tevens geeft de basiskous met de silicone pelotte een optimale compressie, wat naast steun ook erg goed het vocht afvoert. Door de twee klitterbanden is zelf te bepalen hoe strak de brace moet zitten voor optimale steun en comfort.

Voordelen van de CrossFire Conforma Hinge

  • Door de flexibiliteit van de scharnieren, behoud van de bewegingsvrijheid
  • Als lichtgewicht brace makkelijk te gebruiken voor activiteiten in het dagelijks leven
  • Met de hand te wassen in koud water
  • Ademend materiaal
  • Hypoallergeen

Extra informatie

Omvang knie: Geen selectie

, , , , ,

Maat: Geen selectie

, , , , ,