Gratis advies voor onze klanten

Voor gratis advies over de juiste brace of het meest geschikte product kunt u terecht bij de premed fysiotherapeut of productspecialist.
Professionele en deskundige advisering

Heeft u vragen over welke brace het meest geschikt is voor uw klachten of komt u er niet uit met de maatvoering. Wij helpen u graag. U kunt ons een email sturen naar info@premed.nl of neem telefonisch contact (030-2294399) met ons op om een telefonische consult met onze fysiotherapeut aan te vragen. De fysiotherapeut zal met u de klachten doornemen en vragen stellen over het ontstaan van de klachten, duur en ernst. Maar ook wordt er gekeken naar de activiteiten die u met de brace wil uitvoeren. Een geschikte brace voor het voetballen is een heel andere soort brace dan een nachtspalk. Op deze manier kunnen wij samen met u de meest geschikte brace aan u voorstellen. Verder wordt het rekening gehouden met de maatvoering, materiaal en/of de prijsklasse van de brace. Indien mogelijk worden er meerdere opties aangeboden zodat u zelf de gewenste brace kan bestellen.
Online vragen stellen

Ook hebben wij via de website een klachtenwijzer beschikbaar. Via de animatie van het menselijk lichaam kunt u naar het gewenste lichaamsdeel gaan. Daarna kunt u uit verschillende veel voorkomende klachten kiezen. Hier kunt u de uitleg vinden over de klacht en de daarbij geschikte braces. Mocht het voor u niet duidelijk zijn kunt u altijd contact met ons opnemen om de klacht te bespreken.

De productenspecialisten en fysiotherapeuten van Premed.nl helpen u graag met een gratis en vrijblijvend advies. Maar ook voor al uw andere vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het emailadres info@premed.nl, telefonisch op 030-2294399.

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.