Kettler Axiom Ergometer (Gratis aflevering) (Hometrainer met lage instap-Ergometer)

05907
Klik om de afbeelding te vergroten van Kettler Axiom Ergometer (Gratis aflevering) (Hometrainer met lage instap-Ergometer)
 € 1156,20 (excl.21% BTW)
 € 1399,00 (incl.21% BTW)
Prijs incl. BTW: € 1.399,00
Stuk
Levertijd ca.: 8 werkdagen
Gratis aflevering
Volume: 0 cc
Een Kettler Axiom Ergometer uit de HKS-lijn heeft een backlight display met HeartRateLight. De actuele polsslagzone wordt door middel van wisselende kleuren op het display weergegeven. Het inductieremsysteem van de Kettler Ergometer Axiom heeft een bereik van 25 – 600 Watt. Voor een gelijkmatige fietsbeweging, beschikt de Axiom van Kettler over een vliegwiel van 10 kg. Een lage instap, een hoogte instelbaar multi-positie-stuur en een horizontaal en verticaal verstelbaar gelzadel, maken de Axiom tot een perfecte hometrainer uit de HKS lijn van Kettler en is tevens geschikt voor semi-professioneel gebruik.

Omschrijving

Algemene informatie over de Kettler Axiom


De Axiom Ergometer van Kettler beschikt over een 4 personengeheugen, een gast account en een USB aansluiting aan de voorzijde. Hiermee kunt u persoonlijke trainingsdoelen of trainingsdata opslaan. Een Kettler Axiom heeft 10 trainingsprogramma’s en 5 persoonlijk aangepaste programma’s. Kies uit de trainingsprogramma’s op basis van hartslag, herstel polsmeting of trainingsdoel. Een geïntegreerde polsslagontvanger, een oorclip (inbegrepen) of borstband (niet inbegrepen) voor de polsslagmeting en een USB interface voor Kettler World Tours software (optioneel verkrijgbaar). Het maximale gebruikersgewicht is 180 kg en een vliegwielsysteem van 10 kg zorgen voor een stabiele basis tijdens de training. De Kettler Axiom dient te worden aangesloten op een stroompunt (netadapter 230V).

Indicaties

  • Arthritis heup
  • Geriatrie
  • Heup dérangement interne
  • Heup pathologie
  • Post O.K. heup
  • Post-traumatische heupklachten
  • Total hip