Toevoegen aan winkelwagen

Infrarood Thermometer Hartmann Veroval 2 in 1 DS22

 51,90  46,71 Incl. BTW

De Veroval Infrarood Thermometer DS 22 van Hartmann kan gebruikt worden voor 2 meetmethoden (oor en voorhoofd). De thermometer heeft een hoge meetnauwkeurigheid en snelle infrarood meting (in 1 seconde). Voor een hygiënische meting in het oor wordt de thermometer geleverd inclusief 10 beschermkapjes voor eenmalig gebruik.

Infrarood Thermometer Hartmann Veroval 2 in 1 DS22  51,90  46,71 Incl. BTW

De 2 in 1 functie van de Veroval Infrarood Thermometer DS 22

De Veroval Infrarood thermometer is een 2 in 1 apparaat. Er kan gebruik worden gemaakt van 2 meetmethoden. Het apparaat kan worden gebruikt voor een voorhoofd meting. Maar kan ook de temperatuur meten via een oormeting. Om ervoor te zorgen dat ook de oormeting een hygiënische meting is worden er 10 beschermkapjes bijgeleverd voor eenmalig gebruik. De beschermkapjes zijn los bij te bestellen.
 

Hoge meetnauwkeurigheid en snelle infrarood meting

De infrarood thermometer van Hartmann heeft een snelle infrarood meting (in 1 seconde). Ook heeft de koorstthermometer een handig koortsalarm. Indien er een meting van lichaamstemperatuur boven de 38 graden Celsuis hoort u een koortsalarm. Het is ook mogelijk de geluidfunctie uit te zetten indien het gewenst is om een stille meting te doen bij een baby tijdens het slapen.