Hometrainer Tunturi F40 Competence (Gratis aflevering)

 569,00 Incl. BTW

De Tunturi F40 Competence is uitgerust met 19 verschillende programma’s. Voor de beginnende sporter zijn er 4 trainingsprogramma’s. Maar ook voor de gevorderde sporter heeft de Tunturi F40 Competence 4 programma’s. De hometrainer heeft 32 weerstandniveaus met een maximum van 350 Watt. De lage instap, het verstelbare zadel en stuur maken de Tunturi F40 een comfortabele hometrainer. Verbind uw tablet of smartphone via bluetooth en maak gebruik van diverse extra mogelijkheden via de app.

Hometrainer Tunturi F40 Competence (Gratis aflevering)  569,00 Incl. BTW

Algemene informatie over de Tunturi F40 Competence

Uw trainingsresultaten op de Tunturi F40 Competence zijn af te lezen op een 5,5 inch Color LCD. De hometrainer werkt op stroom en moet worden aangesloten op een stroompunt (adapter 9V / 1A). Het fietszadel is in hoogte maar ook in horizontale richting te verstellen. Met een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg is de belastbaarheid gelijk aan de Tunturi F20 Competence.

De ingebouwde hartslag contacten geven u de mogelijkheid om op basis van de hartslag een trainingsprogramma te volgen. Kies uw trainingsprogramma of bekijk uw resultaten op de app (i-Console+/Fit Hi Way/KinoMap) via uw tablet of smartphone. Welke via bluetooth gemakkelijk te verbinden is met de Tunturi F40.