Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Hielpijn Gelzooltjes Ortho Medical

Oorspronkelijke prijs was: € 19,00.Huidige prijs is: € 10,45. Incl. BTW

-45%

Ortho Heel cups zijn zachte inleghakken. Ortho Heel cups geven schokdemping en pijnvermindering in enkel-, knie- en heupgewrichten. Ook hebben de ortho Heel cups een goede invloed op lage rugklachten. Daarnaast geven ortho Heel cups een lichte verhoging van de hiel. De ortho inleghakjesworden onder de hiel in dichte schoenen gedragen.

Nu 20% korting als u er meer dan 1 afneemt.

Hielpijn Gelzooltjes Ortho Medical  19,00 Oorspronkelijke prijs was: € 19,00. 10,45Huidige prijs is: € 10,45. Incl. BTW

Waarvoor is een gel heel cup geschikt?

De meeste schoenen hebben een minder ondersteunend voetbed en geven dan te weinig demping onder de hiel. Hierdoor krijgt de voet niet voldoende ondersteuning. Vooral bij de meer goedkope schoenen is dit vaak het geval. Goede zooltjes geven extra demping, waardoor er minder stoten op de hiel komen bij het lopen, waardoor de hielpijn minder wordt. Ook kunnen ze kleine voetafwijkingen compenseren.

Indicaties voor de Ortho Heel cups

  • hielpijn;
  • hielspoor; voor een heel cup met zachtere soft spot kunt u vinden via deze link naar het artikel
  • fasciitis plantaris.

Kenmerken van de Ortho Inleghakjes

Het materiaal waar ze van gemaakt zijn is siliconen.De heel cups zijn gemakkelijk te reinigen, je kunt ze afspoelen met lauwwarm water en zachte zeep.De ortho heel cups worden verkocht per paar, dus u ontvangt 2 heel cups om verschil tussen links en rechts te voorkomen.
Contact: Vermijdt elk contact met open wonden

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een hielzooltje?

Een belangrijk punt is dat de hak goed in de vorm past, dan wordt de druk goed verdeeld over de hele hak. Zo zijn er bij Premed confectie zooltjes te koop in standaardmaten gebaseerd op je schoonmaat. Het voordeel van confectie zooltjes, is dat ze niet zo duur zijn en ze helpen prima voor preventie, verzachting en behandeling van hielpijn en hielspoor.

Bij aanhoudende klachten adviseren wij u uw arts of fysiotherapeut te raadplegen. Als er echt structurele stand afwijkingen van de voet ten grondslag liggen aan je klachten zal het vaak toch raadzaam zijn om op maat gemaakte steunzolen aan te schaffen.

Het gebruik van de Ortho Heel Cups

Het kan even een paar dagen duren voordat je aan de nieuwe zolen gewend bent geraakt. Draag je nieuwe zolen daarom in het begin slechts een uur of twee en bouw dit dan elke dag 1 uur uit tot je er aan gewend bent.

Goede zooltjes hebben alleen als nadeel, dat voeten soms lui worden door ondersteuning en de spiertjes in de voet minder getraind worden. Draag daarom alleen zooltjes als ze ook echt nodig zijn.

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, ,

Schoenmaat: Geen selectie

, ,