Hechtpleister Leukopor 5cmx5 m per stuk

 10,50 Incl. BTW

Meest huidvriendelijke hechtpleister. Voor de zeer gevoelige huid. Hypo-allergeen en poreus. O.b.v. een witte non-woven polyester/viscose folie. Plaklaag o.b.v. hypo-allergene polyacrylaat. Lucht- en waterdampdoorlatend. Kan pijnloos van (behaarde) huid verwijderd worden. Eenvoudig af te scheuren.

Hechtpleister Leukopor 5cmx5 m per stuk  10,50 Incl. BTW

Algemene informatie:

Leukopor is een bijzonder huidvriendelijke, hypo-allergene en poreuze hechtpleister op basis van een witte non-woven polyester/viscose folie.
De hypo-allergene polyacrylaat plaklaag wordt door patienten met een zeer gevoelige huid probleemloos verdragen.
Leukopor hechtpleisters zijn daarom de keus bij uitstek voor baby´s en ouderen.
Leokopor is lucht- en dampdoorlatend.
Leukopor kan pijnloos van de huid worden verwijderd en laat geen kleefresten achter. Ook van een behaarde huid kan Leukopor vrijwel pijnloos worden verwijderd, indien dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt.
Leukopor is eenvoudig met de hand af te scheuren en laat zich ook op bewegende lichaamsdelen goed modelleren. Leokopor biedt een betrouwbare fixatie, ook voor langere perioden.
De pleister kan goed worden beschreven met pen of stift en is waterafstotend. Leukopor bevat geen stralingsabsorberende bestanddelen en hoeft daarom niet te worden verwijderd bij rontgentherapieen of rontgenologisch onderzoek.
Bovendien gaat de pleister geen chemische reactie aan met rubbers of plastics.

 

Kenmerken:

Afmetingen: 5 cm x 5 m.
Fixatie: kompressen, gazen, elektroden, meetinstrumenten, slangen, katheters, sondes, etc.