Aanbieding!

Halskraag Push med Nekbrace

 60,55 86,50 Incl. BTW

-30%

De Push med Nekbrace is vervaardigd van vormvast schuim met een speciale anatomische vorm, waardor de nek gesteund wordt. Voorzien van een uitneembaar onderdeel voor aanvullende steun. Bij afbouw kan de extra steun worden verwijderd. Comfort door goede pasvorm en vochttransport.

nekbrace
Halskraag Push med Nekbrace  60,55 86,50 Incl. BTW

Algemene informatie over de Push med Nekbrace:

De Push med Nekbrace steun de halswervelkolom door de anatomisch gesneden vorm en het gebruik van vormvast schuim. Voorzien van uitneembaar onderdeel voor aanvullende steun. De brace kan ook zonder het verstevigingonderdeel worden gedragen wanneer minder steun gewenst is. Dat kan gedurende de nacht of na verloop van tijd. Een goede pasvorm en het vochtdoorlatende materialen kan de brace zeer comfortabel zijn. De nekbrace kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij nekletsel, na een whiplash en postoperatief.

Kenmerken van de Push med Nekbrace:

Kleur buitenzijde: Lichtgrijs
Materiaal: binnenzijde aubergine kleurig elastische, zachte, Meryl
Materiaal: buitenzijde elastische en vorm aanpasbare Lycra (lichtgrijs)

Onderhoudsvoorschrift:

Sluit het klittenband voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed. Verwijder het harde deel uit de brace. De brace kan gewassen worden bij maximaal 30 graden, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Extra informatie

Hoogte kraag: Geen selectie

,

Maat: Geen selectie

,

Omvang hals: Geen selectie

,

Video: Geen selectie