Halskraag CerviLoc niet verstevigd

 27,45  25,39 Incl. BTW

CerviLoc van Bauerfeind is een nekkraag die voorkomt dat er bewegingen worden gemaakt die pijn veroorzaken. Ze ondersteunen het hoofd waardoor de nek ontlast wordt. Het verwarmende effect helpt bij het ontspannen van de nekspieren. De Cerviloc is een niet verstevigde halskraag

Aantal 2 - 5 6 - 9 10+
Prijs  26,76  26,08  25,39
Halskraag CerviLoc niet verstevigd  27,45  25,39 Incl. BTW

Voordelen van een Cerviloc van Bauerfeind

CerviLoc van Bauerfeind is een nekkraag die voorkomt dat er bewegingen worden gemaakt die pijn veroorzaken. Ze ondersteunen het hoofd waardoor de nek ontlast wordt. Het verwarmende effect helpt bij het ontspannen van de nekspieren. De Cerviloc is een niet verstevigde halskraag.

– Stabiliseert en verlicht spanning
– Anatomisch gevormd, perfecte pasvorm
– Ademende en lichtgewicht materiaal

Wanneer kan een Cerviloc worden toegepast

Nekpijn gaat vaak gepaard met een stijve nek en pijnlijke schouders en/of armen. Soms straalt de pijn uit naar het hoofd. In de meeste gevallen zijn de spieren verstijfd en is de mobiliteit van het hoofd beperkt. Deze pijnklachten die ontstaan vanuit de nekwervels worden meestal omschreven als cervicaal syndroom.

Herhaaldelijke- of blijvende pijnklachten en stijfheid van de nek kunnen leiden tot ongewenste bewegingsstress. In het ergste geval kunnen deze lachten leiden tot slijtage van de tussenwervelschijven of substantiële neurologische beschadiging.

Bij een snelheid gerelateerde ongevallen krijgt de nek vaak ook een enorme “klap te verduren. Vanwege de hoge graad van bewegelijkheid en ons relatief zware hoofd kan er een whiplash ontstaan.

Comfortabele lichtgewicht nekkraag

CerviLoc heeft vanwege de anatomische vorm een hoog draagcomfort. Daarnaast bestaat deze nekkraag uit zacht, licht en ademend materiaal.

Extra informatie

Hoogte kraag: Geen selectie

, ,

Lengte kraag: Geen selectie

, , , ,

Maat: Geen selectie

,

Omvang hals: Geen selectie

, , ,

Uitvoering: Geen selectie

,