Reuma Voet

Reuma in de voet kan zich op meerdere manieren uiten. Er is vaak pijn, zwelling, stijfheid en eventueel een branderig gevoel. Ook kan het zijn er extra botvorming is of scheefgroei. Hierdoor zijn er vaak veel klachten bij staan en lopen en komt het voor dat schoenen teveel gaan knellen. Op deze manier kan er een reumatische voet ontstaan.
Jicht is een reuma vorm die in de voet voorkomt. Hierbij is de urinezuur spiegel te hoog en hoopt zich op in gewrichten. De grote teen is dan het meest voorkomend.

Welke producten voor de voet kunt u het beste kiezen?

Als de voet ondersteunt moet worden dan is de Steunzool Globo Tec (04454) een goede oplossing. Gaat het om demping dan is juist de Inlegzool ViscoPed (00202) beter. Wanneer het de grote teen is die de klachten geeft, dan is de Sofy Plant Hallux (01525) een oplossing.

De beste producten voor de voet op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de voet nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

  • Original price was: € 23,00.Current price is: € 14,95. Incl. BTW Opties selecteren
  •  48,30 58,45 Incl. BTW Opties selecteren
  •  28,68 38,25 Incl. BTW Opties selecteren
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.