Ontsteking Achillespees

Een achillespeesontsteking is een pijnlijke ontsteking van de pees die tussen de grote kuitspier en het hielbeen loopt. Achillespeesontstekingen ontstaan meestal bij overmatige belasting van de achillespees bij het sporten. Ook schoenen met te stijve zolen of een te zacht hielstuk kunnen een vergrote spanning op de pees veroorzaken en daarmee achillespeesontsteking in de hand werken of verergeren. Verder kunnen ook een matige doorbloeding, beenlengteverschil, instabiele enkels of een te harde ondergrond een reden voor het ontstaan van een achillespeesontsteking zijn. Typerend bij de blessure is ochtend- of startstijfheid. Vaak in combinatie met zwelling of een verdikking.

Welke achillespeesbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn maar een paar braces te gebruiken bij een ontsteking van de achillespees, Premed heeft hierin al de beste opgenomen in het assortiment. Je hebt braces die compressie geven rond de achillespees, zoals Enkelbrace Malleo Train (00190). Ook is er een brace, Achillespeesbrace AchilloTrain (00161), die naast deze compressie een hakverhoging heeft om de achillespees te ontlasten.

De beste achillespeesbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede achillespeesbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

  •  50,22 71,75 Incl. BTW Opties selecteren
  •  60,37 86,25 Incl. BTW Opties selecteren
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.