Fitnessmat Yoga Neopreen 0,6cm Avento

 23,95 Incl. BTW

Een perfecte ondergrond voor matoefeningen nodig? Deze Avento Neopreen Fitnessmat biedt de uitkomst! Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt veel ondersteuning en comfort en heeft een goede grip dankzij de antisliplaag aan de onderkant.

Fitnessmat Yoga Neopreen 0,6cm Avento  23,95 Incl. BTW

Een Neopreen Fitnessmat van Avento

Een perfecte ondergrond voor matoefeningen nodig? Deze Avento Neopreen Fitnessmat biedt de uitkomst! Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt veel ondersteuning en comfort en heeft een goede grip dankzij de antisliplaag aan de onderkant. De yogamat heeft een dikte van 0,6 cm en een afmeting van 180 cm x 60 cm.

Waar kun je een fitnessmat gebruiken?

U kunt een de mat thuis of in de sportschool voor verschillende sporten zoals yoga, pilates, buikspieroefeningen gebruiken. Maar ook als ondergrond voor verschillende workouts. De yogamat geeft u een fijne basis voor het uitvoeren van de oefeningen. Voor yogaoefeningen heeft u meer grip en een comfortabele ondergrond. De mat is gemaakt van Neopreen en heeft een goede grip door de antisliplaag aan de onderzijde.

Voordelen van de Avento Neopreen Fitnessmat

De fitnessmat is een comfortabele neopreen mat met een gladde bovenzijde. De onderzijde van de mat is voorzien van een antislip laag voor extra grip. De mat heeft een dikte van 0.6 cm. Hierdoor is de mat zeer geschikt als yogamat, maar kan ook gebruikt worden als fitnessmat. Door de dikte van 0,6 cm is het tevens licht in gewicht. De sportmat is makkelijk oprolbaar en dankzij de handige draaglus makkelijk overal mee naar toe te nemen. De mat is leverbaar in 2 verschillende kleuren.

Welke andere yogamatten en fitnesmatten heeft premed te koop :

Premed heeft voor iedere oefening de juiste fitnessmat. Deze kunt u hier in een eenvoudig overzicht van de fitnessmatten vinden. Zoekt u een wat dunnere mat voor yoga oefeningen dan kunt u deze bij de yoga matten vinden.

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

,