Aanbieding!

Enkelbrace MalleoTrain S

 40,07 60,95 Incl. BTW

-30%

De MalleoTrain S enkelbandage vervangt tapen van de enkel. Materiaalconcept: bijzonder rekbaar, lucht doorlatend en vochtafvoerend weefsel.
Goede drukcompressie en een uitstekend draagcomfort. Voozien van een deels vast en een deel elastisch wikkelwikkelsysteem, die als een 8-lus om voet en enkel wordt gewikkeld.

Enkelbrace MalleoTrain S  40,07 60,95 Incl. BTW

Algemene informatie:

Na een lichte enkelverstuiking, een operatie of na overbelasting geeft de MalleoTrain S compressie (druk) en stabiliteit.

Een wikkelbandage (strapsysteem) is individueel verstelbaar en geeft het bovenste spronggewricht steun en stabiliteit tegen herhaald verstuiken.

Indicaties: zwelling bij slijtage van het enkelgewricht (artrose)(Via de link kunt u meer informatie lezen over artrose en een geschikte enkelbrace) en gewrichtkapselirritatie of ontsteking (artritis), lichte enkelverstuiking (inversietrauma), preventie tegen terugkerende (recidiverende) enkelverstuikingen en status na operaties.

Kenmerken:

Een MalleoTrain S is gemaakt van een speciaal gebreid materiaal, bestaande uit polyamide, cawiton, polyurethaan, elastodine en viscose

MalleoTrain S is vocht (transpiratie) en luchtdoorlatend

De MalleoTrain S is huidvriendelijk en gevormd naar de anatomie van de enkel

Deze brace kan in elke normale (sport)schoen worden gedragen

De wikkelband wordt als een 8-lus om de voet en enkel geslagen Deze band is individueel in te stellen en is vergelijkbaar met een tapeverband

 

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , , ,

Omvang enkel: Geen selectie

, , , , ,

Zijde: Geen selectie

,