Aanbieding!

Enkelbrace MalleoTrain

 50,22 71,75 Incl. BTW

-30%

Voorzien van visco-elastische pelotte. Ontlast, comprimeert en stabiliseert. In twee richtingen elastische bandage. Anatomisch gevormd.

Enkelbrace MalleoTrain  50,22 71,75 Incl. BTW

Algemene informatie over de Enkelbrace MalleoTrain:

De MalleoTrain heeft twee pelottes (profielpolsters) rond de enkelknobbels aan de binnen- en buitenzijde, die zwelling (oedeem), bloeduitstortingen (hematoom) en bloedingen in het bovenste spronggewricht (hemarthros) verminderen.

Siliconen pelotten oefenen een constante en herhaalde druk uit op de weke delen (gewrichtkapsel, pezen) uit om een masserend effect te geven.

Bewegingen van het enkelgewricht worden niet door de MalleoTrain beperkt.

Indicaties: lichte enkelverstuiking (inversietrauma), status na operaties, zwelling bij slijtage van het enkelgewricht (artrose), gewrichtkapselirritatie, ontsteking (artritis) en preventie tegen hernieuwde (recidiverende) enkelverstuikingen.

Heeft u last van een slijmbeurs ontsteking in de achillespees dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden

Veilige Ondersteuning voor de Voet met de Enkelbrace MalleoTrain

Het ademende Train breiwerk is anatomisch gevormd en sluit perfect aan op de voet. De compressie van het breiwerk bevordert de bloedsomloop en activeert de omliggende spieren. Hierdoor stabiliseert de bandage de voet zonder de bewegingsvrijheid te beperken, waardoor deze ideaal is om tijdens het sporten te dragen. De bandage past in elke sportschoen en helpt nieuwe blessures aan het spronggewricht te voorkomen tijdens trainingen of wedstrijden.

Dynamische Stabilisatie

Dankzij het individueel instelbare strapsysteem werkt de Enkelbrace MalleoTrain S als een functioneel tapeverband. De band wordt in een 8-vorm om de voet gewikkeld en stabiliseert, waardoor het een beschermend effect heeft op de enkel. In tegenstelling tot tapeverband kan het strapsysteem individueel worden aangepast, gemakkelijk worden aangespannen en versterkt het de waarneming in alle bewegingsrichtingen, zonder de natuurlijke bewegingsvrijheid te beperken.

Kenmerken:

De Enkelbrace MalleoTrain is gemaakt met een speciaal gebreide constructie, die comfortabel zit en de doorbloeding stimuleert

Deze MalleoTrain is luchtdoorlatend en transporteert (transpiratie)vocht

Een MalleoTrain is een huidvriendelijke bandage en is anatomisch gevormd

Kan in elke normale (sport)schoen gedragen worden

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

,

Maat: Geen selectie

, , , , ,

Omvang enkel: Geen selectie

, , , , ,

Zijde: Geen selectie

,