Aanbieding!

Tennisarm Elleboogbrace Ortho Medical

 12,50 13,80 Incl. BTW

-46%

De elleboogbrace van Ortho Medical is een brace die gebruikt kan worden bij een een tenniselleboog of een golferselleboog. De brace geeft de spieren en pezen die aanhechten aan de elleboog de nodige ondersteuning. Dit vermindert de pijn en bevordert de genezing.
De elleboogbrace kan preventief worden ingezet, maar ook juist tijdens een blessure. De brace maakt het op deze manier mogelijk om met minder klachten de arm te gebruiken of zelfs te sporten.

Welke maat heb ik nodig?

Meet de omtrek van de elleboog, in de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.

Tennisarm Elleboogbrace Ortho Medical  12,50 13,80 Incl. BTW

Wanneer draag je de Elleboogbrace Ortho Medical Tenniselleboog?

Wanneer de pezen van de pols, die aanhechten aan de elleboog, overbelast zijn, geeft dit een ontstekingsreactie. Dit heeft pijn bij knijpen en kracht zetten tot gevolg. Om wel je arm te kunnen gebruiken in het dagelijks leven of met sporten, wordt de brace op de pijnlijke aanhechting geplaatst. Op deze manier worden de pezen ontlast en wordt de druk verdeeld.
Bij een tenniselleboog dient de pelotte van de brace aan de buitenzijde van de elleboog geplaatst te worden. Bij een golferselleboog moet de pelotte van de brace aan de binnenzijde.

Voor welke klachten gebruik je deze elleboogbrace?

Een elleboogbrace, zoals de Elleboogbrace Ortho Medical Tenniselleboog, ondersteunt en beschermt de pezen van de elleboog. Je kunt deze elleboogbrace gebruiken bij de volgende klachten:

Hoe beschermt de Elleboogbrace Ortho Medical Tenniselleboog?

Door de band met klittenbandsluiting is de brace naar wens strak te zetten. Door deze te plaatsen op de pijnlijke peesaanhechting, wordt de druk beter verdeeld en de pees ontlast. Hierdoor zal de pijn minder worden en de belastbaarheid toenemen.

Voordelen van de Elleboogbrace Ortho Medical Tenniselleboog

  • Klittenbandsluiting
  • Pelotte voor betere drukverdeling
  • Aantrekkelijk prijs-kwaliteit verhouding

Extra informatie

Maat: Geen selectie

,

Omtrek arm: Geen selectie

,