Aanbieding!

Elleboogbrace EpiTrain

 50,22 71,75 Incl. BTW

-30%

De elleboogbandage EpiTrain heeft siliconen drukpelotten aan strek- en buigzijde van de onderarm. Een golf- en tenniselleboog zijn indicaties voor een EpiTrain.

Elleboogbrace
Elleboogbrace EpiTrain  50,22 71,75 Incl. BTW

Algemene informatie over de EpiTrain Elleboogbrace:

De in de EpiTrain Elleboogbrace geïntegreerde silicone pelotten (drukkussens) aan binnen- en buitenzijde van de onderarm geven druk over een bredere en langere afstand. Deze pelotten hebben een masserend effect (intermitterende compressie) op de spierbuiken van strekspieren (extensoren) bij een tenniselleboog en buigspieren (flexoren) bij een golfelleboog. Een tenniselleboog is een steriele ontsteking en kan zich uitspreiden over 4 onderdelen van de spierbuik en pees van de strekspieren, tot en met de aanhechting bij de elleboog aan de buitenzijde van de opperarm (humerus).

Een golfelleboog is een steriele ontsteking die zich kan uitstrekken van de spierbuik, via de pees, naar de aanhechting aan de binnenzijde van de opperarm (humerus). De EpiTrain werkt ontlastend, comprimerend (druk), masserend en stabiliserend op de spieren van de onderarm. Indicaties van de EpiTrain: tenniselleboog (epicondylitis lateralis humeri), golfelleboog (epicondylitis medialis humeri), een supinator syndroom (naar buiten draaiende spier van de onderarm) en een pronator teressyndroom (naar binnen draaiende spier van de onderarm), status na elleboogfracturen, status na een band ontwrichting of fractuur van het kopje van het spaakbeen ((sub)luxatie of fractura capitulum radii), een status na een ontwrichting van het kopje van het spaakbeen ten opzichte van de opperarm ((sub) luxatie humeroradialis) en een status na een ontwrichting van het spaakbeen ten opzichte van de ellepijp ((sub)luxatie radioulnaris proximalis).

Heeft u last van een slijmbeurs ontsteking in de elleboog dan kunt u via deze link meer informatie vinden over de klacht en de juiste braces.

Kenmerken van de EpiTrain:

Een EpiTrain is 3-dimentionaal gebreid materiaal en elastisch in 2 richtingen De EpiTrain is konisch gevormd naar de anatomische omtrek van onder- en bovenarm De EpiTrain is links en rechts draagbaar Kleur: lichtblauw met donkerblauwe accenten

Uitstekende vorm en functie

In 2007 werd het materiaal en de vorm van de actieve Train®-bandages bekroond met de iF Product Design Award. Het ademende, huidvriendelijke breiwerk past zich moeiteloos aan elke lichaamsbeweging aan, zonder te knellen of te verschuiven. De boord van de bandage is speciaal ontworpen met zachter en elastischer materiaal, waardoor EpiTrain® zowel genezing als beweeglijkheid van de elleboog bevordert.

 

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

,

Maat: Geen selectie

, , , , , ,

Video: Geen selectie