Handdesinfectie DEB InstantFOAM TouchFREE Dispenser 1 liter

 139,95 Incl. BTW

De Deb Instant Foam desinfectanten zijn momenteel moeilijk leverbaar. De levertijd is onduidelijk, maar naar verwachting zal het langere tijd niet goed leverbaar zijn. De leverancier levert momenteel met veel vertraging orders uit en het is erg onduidelijk wanneer hier meer over bekend is of welke hoeveelheden wij zullen ontvangen.

De DEB InstantFOAM Touchfree dispenser kan worden gevuld met 1 liter patronen van DEB InstantFOAM. De dispenser kan gebruikt worden in elke hygiënegevoelige omgeving. De dispenser werkt touchfree en is hierdoor extra hygiënisch.

Voeg te aan winkelwagen

Handdesinfectie DEB InstantFOAM TouchFREE Dispenser 1 liter  139,95 Incl. BTW

Algemene informatie over de DEB InstantFOAM Touchfree Dispenser

De DEB InstantFOAM Touchfree dispenser kan worden gevuld met 1 liter patronen van DEB InstantFOAM. De dispenser kan gebruikt worden in elke hygiënegevoelige omgeving. Voorbeelden van High Risk locaties zijn in fysiotherapiepraktijken, huisarts praktijken, op medische afdelingen intramuraal, in de zorgsector en in de voedingsindustrie, maar ook op kantoren, toiletruimten en op andere locaties wordt een Deb InstantFoam Patroonhouder geadviseerd.

Infectiepreventie geeft niet alleen zekerheid bij kwetsbare personen, zoals COPD, astma patiënten, geopereerde patiënten en ouderen, maar ook in tijden wanneer een virusuitbraak kan voorkomen. De dispenser werkt touchfree en is hierdoor extra hygiënisch.

Deb InstantFOAM is een middel voor handreiniging, waarbij water overbodig is. Het desinfecterende schuim van Deb InstantFOAM dood 99,999% van de meest voorkomende bacteriën en virussen in 15 seconden.

 

Kenmerken van de DEB Stoko InstantFOAM TouchFREE dispenser

De DEB TouchFree dispenser kan gevuld worden met de 1 liter patronen van DEB InstantFOAM.

De DEB InstantFOAM Complete is een effectief desinfecterend schuim voor de handen op basis van alcohol. DEB InstantFOAM Complete is het eerste handdesinfectieschuim ter wereld dat compleet virusdodend is.

 

De DEB InstantFOAM Complete heeft de volgende eigenschappen:

– 99,999% van de meest voorkomende ziektekiemen worden gedood
– Uitdroging van de huid wordt voorkomen
– Het schuim is gemakkelijk en snel te verdelen over de handen
– De ingrediënten hebben een laag allergeen potentieel
– Voldoet aan de HACCP regelgeving
– Geschikt voor gebruik zonder water
– Kan worden aangebracht voor het aantrekken van latex-, vinyl- en nitril handschoenen