Aanbieding!

CureTape Punch 5cm x 5m Kinesiology

 7,96 10,50 Incl. BTW

-20%

CureTape Punch, met extra ingebrachte gaten, zorgt voor een betere stretchcapaciteit. De huid kan hierdoor extra geprikkeld worden met reflexmatige invloed op het pijnsysteem.

Voeg te aan winkelwagen

CureTape Punch 5cm x 5m Kinesiology  7,96 10,50 Incl. BTW

Algemene informatie:

Het gewicht van CureTape Punch komt overeen met het gewicht van de huid, waardoor de tape een liftend effect heeft. De Punch-tape tilt de huid op, waardoor er rek ontstaat tussen het onderhuids bindweefsel en de spierfascia. Hierdoor ontstaat invloed op het vochttransport via lymfevaten en pijndemping. De Punchtape ondersteunt de spieren in haar functie, zonder de beweging te beperken. Na weefselbeschadiging wordt het herstelproces geactiveerd. De liftende werking van Cure tape Punch zorgt voor een drukvermindering op een zwelling, waardoor de microcirculatie van bloed- en lymfeafvoer worden hersteld. Druk op de pijnzenuwen neemt af, waardoor herstel en het natuurlijk bewegingspatroon snel worden bevorderd. Terwijl de conventionele tapes bewegingen beperken, laat de Punchtape de natuurlijke bewegingen vrij.

De effecten van CureTape Punch kunnen worden samengevat als: spierfunctie verbetering door vermindering van de spierspanning (tonus) – het opheffen van de obstructie van de bloed- en lymfecirculatie – pijndemping – stimuleren van de spieractiviteit (Propriocepsis) – vergroten van de stabiliteit – correcties van bewegingsrichtingen – re-actieve invloeden (reflexmatig) op het onwillekeurige zenuwstelsel (orthosympatisch zenuwstelsel).

Kleur en Breedte van de Cure tape Punch

CureTape Punch is verkrijgbaar in de kleuren:
• Beige
• Blauw
• Roze
• Zwart
Breedte: 5cm

Diverse curetape producten te koop?

Cure tape heeft nog veel meer producten zoals je op deze pagina kan zien.