CROM (Meetinstrument voor halswervelkolommobiliteit)

03041
Klik om de afbeelding te vergroten van CROM (Meetinstrument voor halswervelkolommobiliteit)
 € 555,32 (excl.21% BTW)
 € 671,94 (incl.21% BTW)
Prijs incl. BTW: € 671,94
Stuk
Levertijd ca.: 10 werkdagen
Gratis aflevering
Volume: 0 cc
Instrument om de cervicale mobiliteit te meten. Meten: latero flexie, extensie, flexie en rotatie. Voorzien van 2 inclinometers en een magneetmeter. Filtering van meetfouten van 10º of meer. Toetsing aan meetprotocollen en referentiepunten. Betrouwbaarheid van metingen is zeer hoog. Plaatsing lichtgewichtframe op neus en oren. Geleverd in kunstlederen tas.

Omschrijving

Algemene informatie:
De CROM, het Cervicale Range of Motion instrument, om de cervicale mobiliteit te meten. Snelle en betrouwbare metingen door toepassing v.d. combinatie van 2 inclinometers en een magneetmeter.
Geconstrueerd i.e. lichtgewicht frame elimineert hij positionerings- en meetfouten v. 10º of meer die voorkomen bij de alleenstaande inclinometer. Betrouwbare, reproduceerbare meetresultaten, die getoetst worden aan meetprotocol en referentiepunten.
De CROM heeft een zeer hoge inter- en intratester betrouwbaarheid. De snelheid en betrouwbaarheid zijn ook terug te vinden in de manier van positioneren van het instrument.
De CROM is een lichtgewicht frame dat op de neus en oren van de patient geplaatst wordt, net als een bril. Omdat de stand v.d. neus en oren v.d. patient niet verandert, verkrijgt men betrouwbare en reproduceerbare meetresultaten.
In het frame zijn de magneetmeter en de inclinometers ingebouwd, zodat de meetresultaten niet van elkaar kunnen afwijken. De CROM is gedeeltelijk demontabel en wordt geleverd in een kunstlederen tas die voorzien is van beschermend schuim.

Indicaties

Ook verkrijgbaar


Klanten die dit kochten, kochten ook: