Aanbieding!

CEP Run 3.0 Compressiekousen

 30,66 52,95 Incl. BTW

-45%

De compressiesok geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond voet en kuit voelt de kous aan als een tweede huid.

De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, roze, oranje, rood en paars. Neem dan wel eerst even contact op.

Welke maat heb ik nodig?

CEP Run 3.0 Compressiekousen  30,66 52,95 Incl. BTW

Wanneer draag je de CEP Run 3.0 Compressiekousen?

De compressiesokis te gebruiken bij sportactiviteiten. Tijdens trainingen en wedstrijden, maar ook in het kader van herstel na de sportiviteit. Ook in de revalidatieperiode na een blessure van het onderbeen is een compressiekous goed te gebruiken.
De kous is ideaal voor hardlopers, trailrunners, atleten, wielrenners en mountainbikers. Doordat de kous licht van gewicht is, dun en ademend zit hij ook goed in een nauwsluitende schoen.

Voor welke klachten draag je deze CEP Run 3.0 Compressie Sokken?

Snelle verzuring bij het sporten
Kramp tijdens het sporten
Snel blessures van het onderbeen
Voor een betere sportprestatie

De CEP compressiekousen kunnen ook een ondersteuning bieden tijdens het hardlopen met spatader klachten.

Hoe werkt de CEP Run 3.0 Compressiekous?

Compressiekousen zorgen voor een optimale compressie rondom de onderbenen. De meeste druk is er bij de enkels en neemt langzaam af richting de knie. Compressiekousen geven hiermee tijdens de activiteit zoveel druk dat de spieren van het onderbeen meer kracht kunnen leveren. Daarnaast is er een betere doorbloeding, doordat er een betere aanvoer is van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Zo is er ook een beter en sneller herstel na een activiteit. Ook dienen de compressiekousen als een soort bandage. Zo is er minder trek van pezen aan het botvlies van het scheenbeen.

Wat zijn de voordelen van de CEP Run 3.0 Compressie kousen?

Optimale compressie voor meer kracht in de benen
Sneller herstel na inspanning of blessure

Een verbeterde sportprestatie
Minder snel last van verzuring en kramp
Meer stabiliteit, minder blessures
Smart grip stippen op de voetzool voor meer grip in de schoen
Ademend en dun materiaal

Extra informatie

Uitvoering: Geen selectie

,