Aanbieding!

CEP Calf Sleeves 4.0 Compressie tubes

 19,38 33,45 Incl. BTW

-45%

De compressie tubes geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond de kuit voelt de kous aan als een tweede huid.

De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, oranje en rood.

Welke maat heb ik nodig?

Voeg te aan winkelwagen

CEP Calf Sleeves 4.0 Compressie tubes  19,38 33,45 Incl. BTW

Wanneer draag je de CEP Calf Sleeves 4.0 Compressie tubes?

De compressie tubes zijn te gebruiken bij sportactiviteiten.Tijdens trainingen en wedstrijden, maar ook in het kader van herstel na de sportiviteit. Ook in de revalidatieperiode na een blessure van het onderbeen is een compressietube goed te gebruiken.
De kous is ideaal voor hardlopers, trailrunners, atleten, wielrenners en mountainbikers. Doordat de kous is licht van gewicht, dun en ademend.

Voor welke klachten draag je deze CEP Calf Sleeves 4.0 Compressie tubes?

Snelle verzuring bij het sporten
Kramp tijdens het sporten
Snel blessures van het onderbeen
Voor een betere sportprestatie

Hoe werkt de CEP Calf Sleeves 4.0 Compressie tubes?

Compressie tubes zorgen voor een optimale compressie rondom de onderbenen. De meeste druk is er bij de enkels en neemt langzaam af richting de knie. Compressie tubes geven hiermee tijdens de activiteit zoveel druk dat de spieren van het onderbeen meer kracht kunnen leveren. Daarnaast is er een betere doorbloeding, doordat er een betere aanvoer is van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Zo is er ook een beter en sneller herstel na een activiteit. Ook dienen de compressie tubes als een soort bandage. Zo is er minder trek van pezen aan het botvlies van het scheenbeen.

Wat zijn de voordelen van de CEP Calf Sleeves 4.0 Compressie tubes?

Optimale compressie voor meer kracht in de benen
CEP is een betrouwbaar merk met veel ervaring
Sneller herstel na inspanning of blessure

Een verbeterde sportprestatie
Minder snel last van verzuring en kramp
Meer stabiliteit, minder blessures
Ademend en dun materiaal

Herstel na een zweepslag