Aanbieding!

Bioskin Standard Ankle Skin Figure 8 Wrap

 38,97 49,06 Incl. BTW

-30%

De Bioskin standaard enkelbrace met een figure 8 wrap biedt compressie om zwelling te beheersen en geeft daarnaast ook ondersteuning aan de enkel.

Bioskin Standard Ankle Skin Figure 8 Wrap  38,97 49,06 Incl. BTW

 

Algemene informatie over Bioskin Standard Ankle Skin Figure 8 Wrap

De Standard Ankle Skin is een brace die compressie geeft en een lichte ondersteuning van de voet. Hij is ontworpen om zwelling te verminderen en de enkel te laten herstellen na een blessure of operatie. Tevens kan de compressie de pijn verlichten. Door gebruik van de brace neemt het bewegings vertrouwen toe, verbetert de coördinatie en worden ongewenste bewegingen van de enkel voorkomen. De Standard Ankle Skin wordt als een sok aangetrokken, waarbij de wikkelband 8-vormig om het enkelgewricht heen geslagen wordt en met een klittenband sluiting wordt gesloten. De mate van compressie wordt bepaald door de mate van de bandrek op de wikkelband.
Hierdoor is de Standard Ankle Skin uitermate geschikt ter ondersteuning in het dagelijks leven en bij het opbouwen van sportactiviteiten zoals voetbal, hockey, basketbal en handbal.
BioSkin is opgebouwd uit 3 lagen, een oppervlakkige Nylon-Lycra-stretchlaag, de middelste SmartSkin-membraan voor transpiratie en vochtregulatie en nog een Nylon-Lycra-stretchlaag om de brace goed op zijn plaats te houden. BioSkin heeft de eigenschappen van een 2e huid, waardoor hij perfect op zijn plaats blijft, de zogenaamde SkinLoc. BioSkin is hypoallergeen om huidirritaties te voorkomen.
De brace is zowel links als rechts te gebruiken.

Kenmerken van een Bioskin Standard Ankle Skin Figure 8 Wrap

Ademend, hypoallergeen materiaal
Micro-fleece gevoerd
Kleur: zwart
Links en rechts te gebruiken

 

Extra informatie

Dikte enkel: Geen selectie

, , , , ,

Maat: Geen selectie

, , , , ,

Video: Geen selectie