BioSkin Hinged Knee instapbrace Zwart

 110,81 Incl. BTW

De BioSkin Hinged Knee Skin heeft bijzonder lichte scharnierspalken. Scharnier voorkomt grote druk gewrichtspleet. Inclusief uitneembare O-vormige knieschijfpelotte. Zonder problemen gehele dag te dragen. Naadloos kniekuil-gedeelte. Goede warmte- en vochtregulatie en hypo-allergeen. Goede lichaamsaansluiting volgt bewegingen lichaam. De 2s bekleding geeft de BioSkin Hinged Knee Skin extra draagcomfort.

BioSkin Hinged Knee instapbrace Zwart  110,81 Incl. BTW

 

Algemene informatie over BioSkin Hinged Knee Instapbrace

DeBioSkin Hinged Knee Instapbrace is een brace die door de scharnieren een ondersteuning kan bieden aan beschadigde kniebanden. De brace biedt tevens uitstekende compressie om zwelling en pijn tegen te gaan. Ook door de schuimring rond de knieschijf neemt zwelling af. DeBioSkin Hinged Knee Instapbrace is een van de lichtste braces die er in dit segment zijn. Dit komt door de aluminium scharnieren. De brace kan worden ingezet bij schade aan de kruisbanden, ACL en PCL, of kniebanden, MCL en LCL. Maar ook is de brace in te zetten bij bijvoorbeeld meniscusproblematiek.
BioSkin is opgebouwd uit 3 lagen, een oppervlakkige Nylon-Lycra-stretchlaag, de middelste SmartSkin-membraan voor transpiratie en vochtregulatie en nog een Nylon-Lycra-stretchlaag om de brace goed op zijn plaats te houden. BioSkin heeft de eigenschappen van een 2e huid, waardoor hij perfect op zijn plaats blijft, de zogenaamde SkinLoc. BioSkin is hypoallergeen om huidirritaties te voorkomen.

Kenmerken van een BioSkin Hinged Knee Instapbrace

Ademend, hypoallergeen materiaal
Kleur: zwart
Links en rechts te gebruiken

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , , ,

Omvang knie: Geen selectie

, , , , ,

Video: Geen selectie