Aanbieding!

Bekkenbrace SacroLoc

 139,96 199,95 Incl. BTW

-30%

De SacroLoc is een bekkenbrace die stabiliseert en ontlast bij bekkeninstabiliteit, maar werkt eveneens goed tegen lage rugpijn. Aan de achterzijde van de SacroLoc bevinden zich 2 siliconen pelottes (drukkussens) die de sacro-iliacale gewrichten (SI-gewrichten) masseren, dit stimuleert de doorbloeding.

bekkenbrace
Bekkenbrace SacroLoc  139,96 199,95 Incl. BTW

Algemene informatie over de Sacroloc Bekkenbrace

De bekkengewrichten bestaan uit 2 heiligbeengewrichten (links en rechts) en de schaambeenverbinding aan de voorzijde. Een SacroLoc is geschikt voor bekkeninstabiliteit tijdens of na een zwangerschap, slappe verbinding van de bekkengewrichten, slijtageklachten sacro-iliacaal gewricht (SI-gewricht), aangeboren afwijkingen (sacralisatie; hemi-sacralisatie), spierklachten en een status na operatieve ingrepen (spondylodese SI-gewrichten).

De sluiting van de SacroLoc bekkenbrace vindt aan de voorkant van de brace plaats door een klittenbandverbinding. Twee extra spanbanden vergroten de druk rondom de bekkenring. Deze bekkenbrace wordt onder de kleding gedragen en hierdoor valt de SacroLoc niet op.

 

Kenmerken van de Sacroloc Bekkenbrace

Individueel verstelbare klittenband met spanbanden

Twee siliconen heiligbeenpelottes

Materiaal: cawiton, polyamide, polyurethaan, viscose en elastodin

Het materiaal is lucht en vocht (transpiratie) doorlatend

Extra informatie

Maat: Geen selectie

, , , , , ,

Omvang bekken: Geen selectie

, , , , , ,