Balansegels Stepping Stones 6 stuks Mambo Max

 63,95 Incl. BTW

De Mambo Max balansegels worden geleverd in een set van 6 stuks. Met de stepping stones kunt u een balansoefeningen of evenwichtsoefeningen uitvoeren. Hiermee kunt u in een training meer uitdaging bieden. 

Balansegels Stepping Stones 6 stuks Mambo Max  63,95 Incl. BTW

Balansegels voor stabiliteitsoefeningen

De Mambo Max balansegels worden vooral gebruikt voor evenwichts of balansoefeningen. De balansegels worden ook wel stepping stones, evenwichtsegel of balanceeregel genoemd. De balansegels zijn veel gebruikte oefenmaterialen in de fysiotherapie en oefentherapie. . Daarnaast zijn de stepping stones zeer geschikt om te gebruiken bij een parcours. Hierbij kunnen ze worden gebruikt voor een training zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan zaalsporten en buitensporten zoals voetbal, atletiek en andere veldsporten.
 

Halfronde noppenbal voor ontspanningsoefeningen

De balansegel is voorzien van noppen en is een zachtere balansegel en is zeer geschikt voor (kinder) fysiotherapie, ergotherapie en oefentherapie. Je kunt deze balansegel ook gebruiken voor ontspanningsoefeningen. De kleine stekels van deze halfronde noppenbal stimuleren de doorbloeding. Het noppen effect van de balansegel kan ook worden gebruikt om de flexibiliteit van je voeten te verbeteren.

Een set van 6 Stepping Stones

Deze set van stepping stones bestaat uit 6 stuks. De balansegels worden in 6 verschillende kleuren geleverd.  De kleuren van de balansballen zijn: Blauw, Paars, Oranje, Rood, Geel en Groen. Deze balans egel heeft een diameter van 16 cm. Het maximale gebruikersgewicht per balansegel is 100 kg.