Armdraagriem Ortho Support

 11,25  10,41 Incl. BTW

Een ortho Support armdraagriem, ook wel draagriem, armdraagband of armsling genoemd wordt gedragen bij polsklachten, onderarmklachten, elleboogklachten, bovenarmklachten, schouderklachten en sleutelbeenklachten.

Aantal 2 - 5 6 - 9 10+
Prijs  10,97  10,69  10,41
Armdraagriem Ortho Support  11,25  10,41 Incl. BTW

Algemene informatie over de ortho Support armdraagriem:

Het voordeel van de ortho Support armdraagriem is de geringe belasting aan de nek tijdens het ondersteunen van de bovenste extremiteit. Na een ongeval, bij ontstekingen, na operaties, functionele beperkingen (tijdelijke/blijvende verlamming) of bij overbelasting is de ortho Support armdraagriem een hulpmiddel met duidelijk draagcomfort. De ortho Support armdraagriem is gemaakt van dubbelzijdig bekleed foam met een onderarm lus die naar de elleboogzijde wordt opgeschoven en een klittenbandsluiting om de pols. De arm kan met de ortho Support armdraagriem op elke gewenste hoogte worden vastzet. De ortho Support armdraagriem wordt tussen het bovenlichaam en de bovenarm, achterlangs naar de hals geleidt en vervolgens weer terug naar de pols, waar de armsling wordt gefixeerd. Indien een ortho Support armdraagriem te lang is, kan hij op elke gewenste lengte afgeknipt worden. Aan de af te knippen zijde, van de ortho Support armdraagriem, zit een afneembare klittenband bevestigd, een zogenaamde krokodillenbek, die kan worden verwijderd en opnieuw wordt aangebracht op het overgebleven en afgeknipte deel van de ortho Support armdraagriem.

Kenmerken van een ortho Support armdraagriem:

Afmetingen: 140 (L) x 5 (B) x 0.6 (D) cm Lengte kan individueel afgeknipt worden Een V-vormige haakband bevestiging (krokodillenbek) Onderarmlus met een straal van ca. 15 cm doorsnede Materiaal: toplaag van kunststof lusband, voor de klittenbandfixatie, met een foam binnenbekleding

Extra informatie

Maat